Varmefordelingsplater – sprer varmen mest mulig

Hos BuildAHouse kan du kjøpe danskproduserte kvalitets varmefordelingsplater med ekstraordinært god aluminiumskvalitet. Denne typen varmefordelingsplater produseres med en Ω profil som gir en bedre feste av røret og dermed gir optimal kontakt mellom varmerør og gulvvarmeplaten.

BuildAHouse er leveringsdyktige på varmefordelingsplater i forskjellige størrelser i tykkelsene 0,3 mm og 0,4 mm.

Når man skal montere varmefordelingsplater, kan de med fordel monteres helt opp under gulvet, da det sikrer at gulvvarmen reagerer utrolig raskt på temperaturendringer i rommet.

Når du skal kjøpe varmefordelingsplater til ditt neste gulvprosjekt, skal du være oppmerksom på om de har den riktige omegaprofilen for å sikre den korrekt varmeoverføring og sørge for å feste røret uten skadevirkninger.

læs monteringsvejledning til varmefordelingsplader her.

Perfekte for tregulv

Spredning av varmen gjør dessuten varmefordelingsplater perfekte til gulvvarme i tregulv. Varmefordelingsplatene monteres helt tett opp under gulvet. Dermed reagerer gulvvarmen utrolig raskt ved plutselige temperaturendringer i rommet. Varmefordelingsplater hos Buildahouse er utviklet slik at gulvvarmerøret blir liggende i sporet når røret er lagt.

Høy kvalitet og rimelige priser!

Våre varmefordelingsplater kommer i følgende størrelser:

  • Varmefordelingsplater med 16 mm-spor - 1150 x 180 mm – 72 i kassen
  • Varmefordelingsplater med 17 mm-spor - 1150 x 180 mm – 72 i kassen
  • Varmefordelingsplater med 17 mm-spor - 1150 x 280 mm – 48 i kassen
  • Varmefordelingsplater med 20 mm-spor - 1150 x 280 mm – 40 i kassen

Platene selges kun i hele kasser.

Konstant utvikling av produktsortimentet!

Buildahouse jobber kontinuerlig med å utvide produktsortimentet, slik at du skal få tilgang til akkurat de byggematerialene du ønsker.

Vi ønsker å yte god service til deg som kunde og oppfordrer derfor til å ta kontakt dersom du har spørsmål angående produktene på denne siden, eller andre produkter hos Buildahouse.

Ta kontakt med oss på e-post info@buildahouse.dk eller på telefon 6340 7040.