Gulvvarme

Oppvarming med gulvvarme er en utrolig behagelig oppvarmingsmetode, som gir god komfort.

Med gulvvarme kan du oppnå et sunnere inneklima ved å sløyfe radiatorer som samler støv. Gulvvarme sikrer også mindre luftsirkulasjon i rommet enn radiatorer gjør, så støvpartikler og smuss ikke virvles rundt i huset. Dessuten blir det mye lettere å møblere rommet og utnytte plassen ved å velge gulvvarme i stedet for radiatorer.

Med gulvvarme får du i tillegg fornøyelsen av alltid å ha varme føtter. Ikke minst får du også gleden av å stå opp av sengen på et behagelig varmt gulv på de kalde vintermorgener.

I tvil om, hva du skal bruke? Så vi sitter alltid klar til å hjelpe på tlf 0045 63407040. Du kan også sendt oss en mail på info@buildahouse.dk

Beregning av gulvvarme

Har du bruk  for hjelp til å beregne hva du skal bruke til ditt gulvvarmeprosjekt? Så kan Buildahouse hjelpe deg på vei.
Send oss en planløsning over huset ditt eller de rommene som du skal installere gulvvarme i. Gi oss gjerne litt ytterligere informasjon om prosjektet ditt (for eksempel: skal gulvvarmerørene støpes ned, eller skal du bruke varmefordelingsplater).
Så beregner vi forbruk av materialer og sender deg en oversikt og et godt tilbud, så du straks kan få et overblikk over, hva du skal bruke, og hva det koster.
Husk å skrive mål på tegningen! 

Innen det har gått en uke, har du et tilbud fra oss.

Prisen for en beregning er DKK 440,-. Denne prisen trekker vi selvfølgelig ut igjen som rabatt, hvis du sier ja takk til vårt tilbud. 

Send tegningen din til info@buildahouse.dk.